Rik Verhage

Help mee!

Voetballen en training geven was vroeger al mijn hobby en dat het nu mijn baan is geworden is prachtig.

Het mooiste vind ik als jonge spelers vol met passie en spelplezier aan het voetballen zijn en dat je bij de kinderen ontwikkeling zichtbaar ziet.


Toen ik 23 jaar was werd ik gevraagd of ik een jongen van 9 jaar persoonlijk wilde begeleiden. Hij had het moeilijk, had weinig vriendjes en persoonlijke aandacht zou hem goed doen. Elke zaterdag gingen wij samen leuke dingen ondernemen en hierdoor kregen wij een hechte band.
Na een aantal jaren belde zijn moeder mij op of ik langs wilde komen want ze had een slecht bericht. Hij bleek de voor mij toen nog onbekende ziekte batten te hebben.
Helaas ging hij steeds slechter zien en dat maakte het voetballen ook moeilijker voor hem.

Maar er was een oplossing een voetbal met een belletje erin, hier hebben we niet lang van kunnen genieten samen. Het was namelijk beter dat hij elders ging wonen vanwege de achteruitgang van zijn situatie. De ziekte van Batten had zijn zicht en lichaam overgenomen.


Verschrikkelijk om te zien dat een jonge jongen die met vriendjes hoort te spelen en zijn dromen hoort waar te maken zo snel achteruitging. Voor hem en zijn gezin een enorme nachtmerrie.
Zijn moeder vroeg destijds of ik ambassadeur wilde worden voor de stichting beat Batten.

Uiteraard wilde ik dit en hoop ik op deze wijze mijn steentje bij te dragen.

Daarom steun ik als ambassadeur Stichting Beat Batten.

17 donateurs
€ 325 ingezameld
Stuur een Tikkie