Sander Kocken . Thinkvierkant Pr...

Doneer nu
Help ons!

Hi mijn naam is Sander Kocken. Sinds 2003 speel ik in televisieseries, films, commercials, bedrijfsvideo's, e-learnings en verzorg ik entertainment op lokatie. Zowel op maat gemaakte acts als podium presentaties. 

 

In 2022 werd ik gevraagd om belangeloos mee te werken aan een spotje voor Stichting Beat Batten. Een ziekte waar ik nog nooit van had gehoord. Ik ging mijn verdiepen.

Als vader van drie gezonde kinderen (2010 & 2013 & 2018) greep mij dit enorm aan. Het idee te hebben dat je een gezond kind hebt en uiteindelijk moet zien aftakelen dan zien groeien, deed mij besluiten om mee te werken aan de campagnes, wat ik las gaf mij namelijk een heel naar gevoel.

 

Met regelmaat word ik nog steeds aangesproken door mensen die het spotje hebben gezien vaak ook voor de eerste keer terwijl deze al geruime tijd draait. Vaak is het hen nog niet helemaal duidelijk wat de ziekte van Batten inhoud. Ik vertel er dan ook over.

 

Ik hoop als eerste nog meer bekendheid en acceptatie te krijgen voor deze ziekte met deze collecteweek. Mensen ook laten beseffen dat niets vanzelfsprekend is en iedereen kan overkomen. Daarnaast uiteraard hoop ik dat er veel geld opgehaald wordt voor verdere onderzoeken.

Steun de strijd voor kinderen met Batten! Want zonder onderzoek en medicijnen maken zij geen kans. Batten is een zeer zeldzame stofwisselingsziekte die het lichaam van een kind langzaam maar zeker kapot maakt. Batten is (nog) dodelijk.
Geef ook via onze collectebus, want alleen samen kunnen we Batten verslaan!

 

Dankjewel

Sander Kocken

www.sanderkocken.nl

www.leuketypetjes.nl

 

0 Donateurs
€ 0 Opgehaald
Stuur een Tikkie